Folkemusik med JENSEN & BUGGE

 

Koncert med let anretning på Knudepunktet, Kærhøjparken 19, Vejen

Fredag den 4. marts 2022 kl.19

 

Mariann Mikkelsen Mariann Mikkelsen Harmonikaspilleren Mette Kathrine Jensen Stærk og violinisten Kristian Bugge dannede i 2001 folkemusikgruppen ”JENSEN & BUGGE”. Siden har de spillet swingende og energisk dansk folkemusik i Danmark, USA, Canada, Færøerne, Norge, Sverige, Finland, Sydkorea og Polen.

De har hver for sig modtaget priser og modtog sammen som duo senest ”Traditionsprisen” ved Dansk Music Award Folk i 2012.

De to musikere mødtes allerede som børn, da de voksende op kun 3 km fra hinanden syd for Vejle, men det var først efter, at de kom i samme klasse på folkemusiklinien på konservatoriet i Odense, at de fik glæde af hinandens musik og dannede duoen.

På en musikfestival i USA mødte Kristian en kvindelig violinist, som han i dag er gift med.

Mette og Kristian har i årenes løb udgivet flere CD’er, bl. a. i anledning af duoens 10- års jubilæum i 2011, hvor cd’en ”Hav og Land” udkom. I 2015 udkom ”Slid din tid”, som var et samarbejde med guitaristen Morten Alfred Høyrup, som parret har haft megen glæde af at turnere rundt med.Entre for musik og let anretning: 225/275 kr.