Igen mulighed for arrangementer – hvis planen holder.

 

 

Siden jul har foreningen ikke afholdt arrangementer p.g.a. nedlukning og forsamlingsforbud. Også museet har været lukket ligesom biblioteket, hvor vi før jul kunne afholde nogle møder. Vi måtte udsætte den årlige generalforsamling i januar og desuden de planlagte arrangementer i februar og marts.

Nu har Folketinget vedtaget en genåbningsplan der, hvis den ikke rykkes, for os betyder, at vi kan håbe på at starte op i maj. Vi har derfor, som det ses af hjemmesiden og i KOT’s aprilnummer, programsat Karen Blixen - foredraget, der skulle have været afholdt tidligere på året, til onsdag den 19. maj på museet. Det bliver med tilmelding og coronapas, som for andre indendørs kulturaktiviteter efter den 6. maj. Vedrørende dette, bliver der sendt besked ud i god tid før den 19. maj.

Hvad angår Susanne Gemmer udstillingen med planlagt start og fernisering den 3. maj på Biblioteket, er der i skrivende stund ingen afklaring af, om den kan gennemføres eller ej.

Hvis det bliver muligt, håber vi at kunne afholde den udskudte generalforsamling inden sommerferien. Nærmere om det, når vi ved noget mere. Nogle af 1. halvårs aflyste arrangementer kan forhåbentlig finde nye datoer i efteråret.

Kontingentet for i år er ikke opkrævet, da vi ikke har vedtaget det på generalforsamling, men når det sker, bliver det forventeligt nedsat for 2021.

Så vi kan se det lysne, og lad os glæde os over det, men vi er ikke i mål endnu. Følg med på hjemmesiden.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Kunstforeningen